Урочисте підведення підсумків турніру та вручення Сертифікату рекорду України

Сергій Миколайович дарує іграшковий гелікоптер

Закриття традиційного турніру в ш/к «Пішак» серед 2, а також 3 розрядів, присвяченого Дню визволення м. Харкова, збіглося за часом з врученням Тихону Черняєву Сертифікату наймолодшого шахісту України.

Було кілька телевізійних знімальних груп (АТН, НТН, СТБ, 1+1(ТСН), ICTV, Харківські новини "Вісті", Espreso.TV, 112.UA, телеканал новин "24"), представники з Києва, які займаються національними рекордами, журналісти ("Шахи.укр", "Слобідський край", "Chess-news.ru", "Вечерний Харьков").

Приїхали і представники Національного університету внутрішніх справ. Генерал-полковник міліції Гусаров Сергій Миколайович - ректор ХНУВС, народний депутат України і Президент обласної шахової федерації - надав допомогу у нагородженні учасників традиційних турнірів, присвячених Дню визволення Харкова. Був присутній і перший віце-президент ХарОФШ Круговой Геннадій Леонідович.

Наймолодшому першорозряднику Сергій Миколайович подарував чудовий екземпляр іменних шахів і не менш чудовий вертоліт. Іграшковий.

Тихон подякував і продемонстрував уміння читати, оголосивши всім присутнім напис на подарунку.

Потім йому був вручений Сертифікат самого юного шахіста-першорозрядника в Україні.

Вашій увазі пропонується фоторепортаж з шахового клубу «Пішак», де працюють кілька тренерів КДЮСШ №4 м.Харкова.

/Files/images/DSCN5205.JPGКорчагіна Поліна посіла перше місце в змаганні серед 3 розрядів./Files/images/DSCN5206.JPGОпаріна Наталія посіла друге місце в змаганні серед 3 розрядів./Files/images/DSCN5207.JPGРогалін Дмитро посів третє місце в змаганні серед 3 розрядів./Files/images/DSCN5220.JPGДвойнікова Індіра посіла перше місце в змаганні серед 1 та 2 розрядів./Files/images/DSCN5221.JPGШимко Сергій посів друге місце в змаганні серед 1 та 2 розрядів./Files/images/DSCN5222.JPGПетрова Єлизавета посіла третє місце в змаганні серед 1 та 2 розрядів./Files/images/DSCN5209.JPG/Files/images/DSCN5213.JPG/Files/images/DSCN5215.JPG/Files/images/DSCN5217.JPGСергій Миколайович дарує іграшковий гвинтокрил/Files/images/DSCN5224.JPG/Files/images/DSCN5225.JPG/Files/images/DSCN5226.JPG/Files/images/DSCN5227.JPG/Files/images/DSCN5230.JPG /Files/images/DSCN5232.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1414

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.